SMC FORUM schrijf uw positieve of negatieve reaktie!

Mijn bevindingen

Ik het deze prepaid DB kaart nu ruim 5 maanden en ik ben best tevreden.
Op diverse media zie je veel klagers en die hebben het over 'oplichters' en 'zakkenvullers', maar dat is natuurlijk onzin.
Ze moeten gewoon eens de regels lezen, want er zijn ook wetten die ervoor zorgen dat er geen frauduleuze types in het bezit komen van zo'n kaart.
Het werkt perfect, dus ik ben best tevreden - ook met het opladen!

Re:Mijn bevindingen

Je hebt gelijk hoor Els,
Veel te veel mensen die al gauw alles een 'naam' geven terwijl ze nog niet eens kunnen lezen of er de tijd niet voor willen nemen.
Ik heb ook al een tijdje de DB Card en is niks mis mee.
Soms willen webshops of pompstations hem niet aanvaarden, maar ook dat wist ik van tevoren.
Ik lees namelijk wel de regels.
Voor het geld hoef je het niet te laten, want wat is nou € 9,50 op een heel jaar?
Dus beste mensen, beter lezen voordat je begint te klagen en schelden!
Anton

Nieuw bericht

 

De DB Cardservice Prepaid MasterCard wordt uitgegeven door Prepaid Financial Services Limited, onder licentie van MasterCard International Incorporated. Prepaid Financial Services wordt gereguleerd en geauthoriseerd door de Financial Conduct Authority. Geregistreerd kantoor: 36 Carnaby Street London, W1F 7DR. Registered Nr. 554603.  -  SMC Payments is uitsluitend mediair c.q. affiliate en heeft geen enkele juridische band met DB CARD. Alle handelingen zoals: aanvragen, betalen maar ook geschillen en opwaarderen van  de Debitcard geschieden rechtstreeks bij en aan DB CARD.